De locatie

 

Palm Beach & Events vindt haar oorsprong aan het strand van Luna in Heerhugowaard (Noord-Holland). Onze locatie is gebouwd als evenementenlocatie voor binnen- en buitenactiviteiten. Binnen bevinden zich een grote zaal met balkon en vipruimte 2e ring, een kleine zaal en ons restaurant Palm Beach. Onze locatie biedt in totaal plaats aan 2800 tot 3000 bezoekers.

Aan de achterzijde van ons pand bevindt zich het grote zonneterras aan het prachtige strand van Luna met uitzicht over het water. Ook is ons buiten terrein aan de achterzijde te gebruiken als evenementen terrein voor zowel food als muziek evenementen.

Missie
Anything is possible!

Op gebied van food en evenementen moet alles mogelijk zijn (binnen de grenzen van het toelaatbare binnen onze locatie).

Visie
Topnotch. We willen de beste zijn in wat we doen. Enerzijds bieden wij een brede programmering van feesten in diverse stijlen: Van classics tot dance en van live band tot theater. Anderzijds kunt u bij ons terecht voor zakelijke en particuliere events. Onze specialiteit: maatwerk all-in arrangementen. Geen tussenpersonen, het is one-stop-shopping. Wij regelen dus alles voor u van a tot z.

Team
Palm Beach & Events bestaat uit een team gedreven ondernemers dat verantwoordelijk is voor evenementen in de breedste zins des woord.

Contact
website: https://palmbeachheerhugowaard.nl

Strand van Luna 1
1704 ZZ Heerhugowaard

Telefoonnummer: 072-7601010

 

Bestel nu je ticket voor slechts €15